KONKURS dla NOWYCH FIRM lub tych, które mają się " narodzić" :)! 3 miesiące opieki nad marką! Pokaż nam swój potencjał:)

Jeśli masz pomysł na biznes lub dopiero co otworzyłeś działalność i nie wiesz czy zmierzasz w dobrym kierunku – to coś dla Ciebie. Zaopiekujemy się Twoją firmą przez 3 miesiące! Jeśli jesteś otwarty na rady i propozycję działań nie czekaj! Wyślij e-mail na adres: konkurs@brandsoul.pl i krótko napisz o swojej firmie lub pomyśle jaki masz. Czekamy do 10 czerwca! Nie musisz nam zdradzać szczegółów, wystarczy nas zaciekawić. Spośród nadesłanych zgłoszeń wybierzemy jedno, które spodoba nam się najbardziej. W ramach opieki nad marką oferujemy: doradztwo marketingowe i sprzedażowe, koordynację w budowaniu marki lokalnie, nakreślenie koncepcji rozwoju, wsparcie w stworzeniu planu sprzedaży i rozwoju. Jeśli to co dotychczas przeczytałeś nie przekonało Cię do udziału w konkursie to pamiętaj, że naszym celem jest Twój sukces i motywacja do dalszego rozwoju.

Praca jest naszą motywacją, a takie inicjatywy są dla nas motywacją do działania. A kto wie? Może uda nam się nawiązać wyjątkową współpracę i stworzyć ciekawą wspólną inicjatywę!

grafika konkurs brandsoul 04

Regulamin konkursu:

Konkurs " Wspieramy przedsiębiorczych" organizowany jest przez markę Studio Marki Brandsoul.
W konkursie mogą uczestniczyć nowopowstałe firmy (max 6 miesięcy) lub pomysłodawcy, którzy planują założenie firmy.
Konkurs trwa od 20.05 - 10.06. 2015 do kiedy to można przesyłać swoje zgłoszenia.
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone do dnia 15 czerwca 2015 roku godz. 20:00
Aby wziąć udział w konkursie należy wysłać na adres konkurs@brandsoul.pl informację o swoim pomyśle na firmie podając jej nazwę, branże działania, główne założenia.
Uwaga! prosimy nie wysyłać planów/ koncepcji szczegółowych, a jedynie kluczowe informacje, które sprawią, że projekt wyda nam się ciekawy i chętnie weźmiemy udział w jego "wdrażaniu" na rynek.
Zapewniamy poufność  i  jeśli uczestnik sobie życzy podpiszemy oświadczenie o zachowaniu poufności w zakresie nadesłanych materiałów. Możemy poprosić wybrane firmy o uszczegółowienie wniosku, w przypadku, gdy będzie on niezbyt precyzyjny.
Firma, której pomysł zaciekawi nas najbardziej zostanie wybrana i otrzyma 3 miesięczną opiekę nad marką o wartości 3 000 zł! (w ramach ustalonej stawki godzinowej, nie obejmuje projektów graficznych, wydruków itp. wyłącznie doradztwo marketingowe i sprzedażowe).
W trakcie trwania konkursu każdy uczestnik może przesyłać swoje zapytania na adres konkurs@brabdsoul.pl w celu uszczegółowienia zasad konkursu.
Zastrzegamy sobie możliwość zaproponowania wsparcia więcej niż jeden firmie, w przypadku, gdy kilka projektów będzie ciekawych.
Uczestnik przesyłający zgłoszenie wyraża tym samym zgodę na wykorzystanie jego danych (e-mail, telefon, nazwa) na cele realizacji konkursu.

AGENCJA MARKI BRAND SOUL

KOM. 601 259 983