O co właściwie nam chodzi?

brandsoul

Kiedy po raz pierwszy spotykamy się z Klientami często pada pytanie " w czym tak naprawdę możecie mi Państwo pomóc"?

Pytanie to pojawia się ponieważ, jak twierdzą Klienci mają złe doświadczenie we współpracy z agencjami reklamowymi, zainwestowali już wcześniej środki w reklamę i nie przełożyły się one na sprzedaż lub po prostu chcieliby wiedzieć co mamy na myśli mówiąc, iż doradzamy w rozwoju.

Postaramy się więc krótko i zwięźle wyjaśnić co tak naprawdę możemy dla Państwa zrobić!

1. Wybraliśmy, dla celów komunikacji nazwę AGENCJA ROZWOJU MAREK WYJĄTKOWYCH. Wynika to z faktu, że właśnie z takimi firmami pragniemy pracować. Wyjątkowe - przedsiębiorcze, ambitne, nastawione na rozwój, otwarte na rozmowy dotyczące zmian.
  2. Rozwoju, gdyż naszym celem jest wspólne opracowanie planu na "realizację zdefiniowanego celu współpracy", który jest różny w zależności od każdej z firm. Może to być przykładowo: wzrost zainteresowania nowym produktem, opracowanie planu wdrożenia i opieka na nową marką, stworzenie standardów obsługi Klienta w salonach firmowych, kompleksowa opieka marketingowa i PR w celu budowania wizerunku i wiele, wiele innych.
  3. Podsumowując - posiadając duże doświadczenie w SPRZEDAŻY, MARKETINGU, PRACY Z LUDŻMI I ZARZĄDZANIA LUDŹMI, PUBLIC RELATIONS, PROMOCJI LOKALNEJ, KOMERCJALIZACJI ITP. dla małych i średnich firm możemy Państwu zaproponować każde rozwiązanie. Jest to możliwe dzięki efektywnej współpracy z innymi małymi i średnimi firmami, które świadcząc dla nas różne usługi dopełniają naszą ofertę DORADZTWA MARKETINGOWEGO.
  4. Naszym głównym celem jest poznanie potrzeb Państwa firmy i zaproponowania pomysłów na ich realizację. Współpracujemy w ramach ustalonych abonamentów miesięcznych jako Państwa OPIEKUN MARKI w zakresie PR I MARKETINGU.

Pierwszym krokiem w nawiązaniu współpracy jest ROZMOWA, na której ustalimy wspólne możliwości współpracy. Do niczego ona Państwa nie zoobowiązuje. Także zapraszamy serdecznie!

Dlaczego DORADZTWO MARKETINGOWE jest takze ważne w planowaniu rozwoju firmy?
Plan to podstawa działania. Musi być on  realny (czas, kapitał, potencjał firmy), mierzalny i AMBITNY. Następnie  koniecznością jest opracowanie koncepcji jego realizacji i mierzenie efektów. Właśnie w tym celu warto skorzystać z porady marketingowo-sprzedażowej I ZAUFAĆ SPECJALISTOM:):)

AGENCJA MARKI BRAND SOUL

KOM. 601 259 983