Agencja Rozwoju Marek Wyjątkowych

10 letnie doświadczenie w pracy z klientami z różnych branż, z bardzo zróżniocowanym podejście do jakości i efektywności nauczyło nas, że warto walczyć o wspólne cele i realizować je wyłącznie z najlepszymi firmami, taki, które chcą się rozwijać i postrzegają nas jako doradcę i koordynatora tego rozwoju.

Aktualnie stawiamy na współpracę wyłącznie z firmami, które mówią TAK pozytywnym zmianom, rzetelnie podchodzą do współpracy i stawiają na PARTNERSTWO w biznesie.

Doświadczenie nauczyło nas, że warto współpracować tylko z takimi firmami, które CHCĄ i UFAJĄ, że razem zdołamy zrealizować cele.

Postanowiliśmy więc skupić się także na inwestycji we własny rozwój, aby współpracować z najlepszymi. Pozyskujemy nowe kompetencje w zakresie rozwoju kompetencji pracowników klientów, sprzedaży i marketingu.

Przygotowaliśmy nową odsłonę graficzną naszych materiałów reklamowych.

Dziękujemy WSYSTKIM naszym Klientom, dzięki, którym nadal wierzymy w Partenrską relację i wspólne sukcesy!

AGENCJA ROZWOJU MAREK WYJĄTKOWYCH  BRANDSOUL - witamy:) i zapraszamy do współpracy.:)

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą z firmą, która będzie rzetelnie i odpowiedzialnie wspierała Ciebie w działaniach marketingowych, sprzedażowych lub rozwojowych, jesteśmy do dyspozycji.

Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie:

• doradztwa marketingowego
  • opieki nad wizerunkiem (PR, ePR)
  • wsparcia sprzedaży
  • rozwoju ludzi w firmie - szkolenia dedykowane, coaching jako narzędzie wspierające rozwój kompetencji
  • wdrażanie nowego produktu/ usługi na rynek
  • opracowanie planu marketingowego lub biznesplanu
  • oceny potencjału rynku, marki, pomysłu

Możemy świadczyć usługi KOMPLEKSOWO, gdyż nasze doświadczenie związane jest z zarządzaniem marketingiem i sprzedażą w firmach oraz nieustannym rozwojem zasobów ludzkich organizacji. Nasza oferta nie wynika więc wyłącznie z teorii zarządzania, a głównie z praktyki funkcjonowania w strukturach marketingowych i sprzedażowych.

Naszą przewagą są:

• KOMPETENCJE
  • KREATYWNOŚĆ
  • ZAANGAŻOWANIE
  • DOŚWIADCZENIE WE WSPÓŁPRACY Z FIRMAMI MŚP Z RÓŻNYCH BRANŻ
  • ŁĄCZENIE KOMPETENCJI MARKETINGOWYCH I SPZEDAŻOWYCH
  • NASTAWIENIE NA ROZWÓJ KLIENTA I JEGO FIRMY
  • NIEUSTANNE WSPARCIE, MOTYWACJA I SERCE DO WYKONYWANEJ PRACY

NIEMOŻLIWE? A jednak :). Zapraszamy do spotkania, na którym postaramy się udowodnić, że naprawdę warto podjąć współpracę z naszą agencją.

PS. „Połączenie sił to początek, pozostanie razem to postęp, wspólna praca to sukces” - Henry Ford

Error: Specified module position doesn't exist or is blank!

STUDIO MARKI BRANDSOUL

kom. +48 668 130 202

INFO@BRANDSOUL.PL

Studio Marki Brandsoul Sp. z o.o.
Ul. Warszawska 39/41, pok. 18, piętro 1, Poznań