WYGRAJ OPIEKĘ MARKETINGOWĄ NA 3 MIESIĄCE o wartości 3 tysięcy złotych!

Zapraszamy do udziału w drugiej edycji naszego konkursu dla przedsiębiorczych:)

Do wygrania opieka marketingowo - PR o wartości 3000 zł * wartość na okres 3 miesięcy!

W pakiecie miesięcznym: doradztwo marketingowe i PR, doradztwo w zakresie projektowania materiałów marketingowych, nakreślenie kierunków rozwoju firmy, reprezentowanie firmy na zewnątrz, prowadzenie profilu na FB i instagram. Pakiet nie obejmuje prac wykonawczych w postaci projektowania graficznego, programowania, relizacji kampanii marketingowej w mediach zewnatrznych, obejmuje obsługę wymienionych działań i doradztwo.

Konkurs ma na celu wsparcie przedsiębiorczych osób, które mają ciekawy pomysł na siebie i swój biznes, ale nie wiedzą od czego zacząć, jak zooptymalizować koszty, jak przygotować plan działania. Uwielbiamy wyzwania i ciekawe projekty stąd taka inicjatywa z naszej strony.

Zasady udziału w konkursie:

1. musisz mieć firmę lub zamierzać ją założyć w tym roku
  2. musisz podesłać do nas opis Twojego pomysłu, założenia, plany , wszystko co pomoże nam ocenić czy pomysł jest dobry, pomysłem może być też rozwój Twojego aktualnego biznesu. Nie musisz zagłębiać się w szczegóły, po prostu przedstaw nam swoją koncepcję.
  3. zgłoszenie powinno także zawierać nazwę firmy, dane kontaktowe właściciela i osoby zgłaszającej, branżę działania, adres www i fb (jeśli są), datę od kiedy firma działa.
  4. spośród nadesłanych zgłoszeń wynierzemy jedno, które nagrodzimy
  5. zgłoszenia należy wysłać na adres konkurs@brandsoul.pl lub kontakt@brandsoul.pl

Uwaga! Przesłane zgłoszenia objęte są tejemnicą handlową z naszej strony. Powierzone informacje będą wykorzystane wyłącznie na cele konkursu, dlatego prosimy dołączyć do zgłoszenia informację o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetrwarzanie informacji zawartych w zgłoszeniu ( dane osobowe, treści pomysłu) na cele konkursu.Informacje wysyłam na własną zgodę i chęć wsparcia w zakresie rozwoju pomysłu.

Po zakończeniu konkursu przesłane informacje od firm, które nie wygrały zostaną usunięte z serwera i dysku. Zapewniamy poufność informacji.

Czekamy na zgłoszenia do 28 lutego!

Image00001

Error: Specified module position doesn't exist or is blank!

STUDIO MARKI BRANDSOUL

kom. +48 668 130 202

INFO@BRANDSOUL.PL

Studio Marki Brandsoul Sp. z o.o.
Ul. Warszawska 39/41, pok. 18, piętro 1, Poznań